Balboa Weekend algajatele

Soovid tantsida kiire swingmuusika järgi nii, et jõudu jääks ka tantsu nautimiseks?  Dünaamilise ja energilise Balboaga, paaristantsuga, mis pärineb swingiajastu ülerahvastatud tantsusaalidest, saad tutvust teha 29-30. novembril k.a toimuval Balboa Weekendil. Üritus on mõeldud kõigile huvilistele sõltumata eelnevast tantsukogemusest.

Sanna Leinoneni (Soome) ja Adam LaMontagne (USA/Soome) juhendamisel leiab kahe päeva jooksul aset 6 Balboa tundi ning esimesi samme saab katsetada juba laupäevasel tantsuõhtul restoranis Köleri 2!

Registreerimine on avatud 23. novembrini kaasa arvatud või kuni saali täitumiseni.

Registreerimisvormi leiad SIIT.

Juhendajad

Adam LaMontagne (USA/Soome) ja Sanna Leinonen (Soome)


Herrang 2012 – Balboa Competition (Sanna on lühikeste juustega ja Adam ilma kaabuta)

Adam ja Sanna

Adam on Bostonist pärit endine klubi-tantsija, kes avastas swingtantsu kümmekond aastat tagasi. Ta on swingtantsuorganisatsiooni Lindy League of Western Massachusetts ning show truppide Crazylegs ning  Wicked Nines kaasasutaja. Lisaks haldab ta Soome internetilehekülge  lindyhop.fi, kus tutvustatakse swingtantse nagu Balboa, Lindy Hop ja Solo Jazz. Alates 2010. aastast on Adam rännanud Euroopa eri paigus, et õppida rohkem, tantsida rohkem ja jagada oma armastust swingtantsu vastu.

Polaarjoone lähedal üles kasvanud Sanna lapsepõlve unistus täitus, kui ta 2001. aastal sukeldus Soome sotsiaalse tantsu maailma ja õppis tantsima. Ta tegeles paljude erinevate sotsiaalsete tantsudega, lihvis oma oskuseid ning hakkas õige pea ka ise õpetama. Alates 2007. aastast on ta palju ringi reisinud, õpetades põhiliselt Balboad ja Lindy Hopi. Sanna on edukalt osalenud mitmel kodumaisel ja rahvusvahelisel võistlustel. Hiljutiseim saavutus on European Swing Dance Championships Balboa paaride arvestuse 3. koht. Tema analüüsivõime ja terasus teevad temast nõutud tantsuõpetaja. Sanna tantsimisest kumab swingtantsu lõbusust, kavalust ning tema meeletut armastust swingmuusika vastu.

Ajakava:

Laupäev, 29.11.

  • 13.30-17.00 Balboa workshop (Endla 59)
  • 20.00-00.00 tantsuõhtu restoranis Köleri 2 (LIVE ja D.J. muusikaga!)

Pühapäev, 30.11.

  • 10.00-13.30 Balboa workshop (Endla 59)

Riietus:

Soovitame treeningul kasutada mugavat ja liikumist võimaldavat riietust. Balboa on kontaktne tants. Palume mitte kasutada avara dekolteega või ilma varrukateta särke. Võimalusel valida libedama (nahk) tallaga, mugava kontsaga kingad.

Registreerimine

Osalustasu on 30 eurot inimene!

Osalustasu tuleb tasuda 5 päeva jooksul alates registreerimise kinnituse saamist. Kes paneb ennast kirja registreerimise viimastel päevadel, sellele on viimane maksmispäev 26. november. Osalustasu tähtajaks tasumata jätmise korral registreering tühistatakse. Kui osalussoov on jõus, tuleb end uuesti registreerida.