Swing&Ride 2017 (Tweed Run Tallinn)

Kallid swingiajastu ja -tantsu armastajad!

Kutsume teid veetma mõnusat pärastlõunat ratta-stiilipeol. Tehke korda oma vanaisa jalgratas, pange stiilselt riidesse ning tulge üheskoos sõitma, tantsima ja piknikku pidama!

Swing&Ride on stiilipidu! Idee on tulnud Londoni ürituselt The Tweed Run, mis esmakordselt toimus aastal 2009 ning on nüüdseks levinud ka üle terve maailma. Vastav riietus on ürituse kohustuslik osa! Ideaalis on see traditsiooniline inglise sportlik stiil. Võtmesõnaks on tviid! Inspiratsiooniks

Juhul, kui 18. juunil on ilm liiga palav, palun riietuge vastavalt swingiajastule (1920-1950).

Tegemist ei ole spordiüritusega, tulge linnaratastega, mida vanem ratas, seda parem!

Stiilipidu ratastel ehk Swing&Ride toimub pühapäeval, 18. juunil 2017. a. algusega kell 13.00. Koguneme Hirve pargis Kohvik Kalambuur ees (Toompuiestee 8)

Kl. 13:00-14:00 saab pargis swingmuusikat kuulata  ja miks mitte ka tantsida! Kõik saavad kohapeal kleepsu numbriga, mis kinnitab üritusel osalemist.  Kleepsu saab kinnitada riiete või jalgratta külge.

Jalgrattasõit algab orienteeruvalt kell 14:00. Marsruut:
Hirvepark – Toompark – Nunne tn – Tornide väljak – Suurtüki tn – Laboratooriumi tn – Tolli tn – Pikk tn – Uus tn – Olevimägi – Vene tn – Suur-Karja tn – Vana-Posti tn – Harju tn – Vabaduse väljak (vahepeatus) – Harju tn – Kullassepa tn – Raekoja plats – Kinga tn – Pikk tn – Nunne tn – Toompark – Hirvepark.

Ees sõidab teejuht ning kõik osalejad sõidavad tema järgi. Meie meeskonna liikmed, keda tunnete ära triibuliste käepaelte järgi, tagavad ohutut liikumist, palume kuulata nende juhiseid!

Orienteeruvalt kl. 15:00 tuleme tagasi  Hirve parki piknikule!

Pikniku koha tunnete ära mängiva swingmuusika järgi. Võtke kaasa meelepärast sööki ja jooki, piknikutekk ja muid mõnusaks aja veetmiseks vajalikke asju.  Pargis vastutab igaüks ise heakorra ja puhtuse eest! Tuletame meelde, et alkohoolsete jookide tarvitamine avalikes kohtades on keelatud!

Veendu, et sinu sõiduvahend on töökorras. Ära unusta, et rattad peavad olema varustatud helkurite ja kellaga! Alla 16-aastastele on kiivri kandmine kohustuslik.

Jalgrattasõit toimub iga ilmaga! Soovitame hankida stiilseid vihmavarje või –keepe! Ärge unustage riietuda traditsioonilises inglise stiilis või vastavalt swingiajastule!

Selgi aastal osaleb stiilsel rattaretkel Eesti Jalgrattamuuseum / Estonian Bicycle Museum oma vintage jalgratastega ja Waypoint Tallinn, kes rendib soovijatele stiilseid linnarattaid.

Üritus Facebookis

ENGLISH VERSION

ИНФОРМАЦИЯ НА РУССКОМ

LETS`S SWING&RIDE!