TSW’16 on läbi

13102891_979873708770040_3802459416991622756_nSee on lihtsalt kirjeldamatu, mis võib teoks saada, kui inimestel on ühine kirg! Möödunud nädalavahetusel sai Tallinnas kokku ca 200 inimest 18st riigist, kelle kirg on swingtants ja -muusika.
See oli võrratu nädalalõpp, täis tantsu ja suurepärast muusikat, naeru ja ülevaid hetki.
Suur-suur tänu, Kibble​ ja Judith​ ning Adam​ ja Sanna,​ suurepäraste õpitubade eest. Aitäh, Jazzkaar​ ja Jana Kütt​ & The Band, võimaluse eest lustida Vabaduse väljakul. Tuhat tänu Kristjan Karmo​ DJks ja MCks olemise eest ning aitäh, võrratud muusikud MaryAnn & The Tri-Tones​ ja Gentlemen & Gangsters​, selle kirjeldamatu emotsiooni eest.
Täname veelkord sponsoreid, vabatahtlikke ja kõiki abikäsi, kes aitasid Tallinn Swing Weekendi teoks teha! Kohtumiseni järgmisel aastal!

Ürituse fotod ning videod on leitavad Tallinn Swing Dance Society facebookilehel.

It is impossible to describe what can happen when people share a passion. Last weekend about 200 people from 18 different countries with a shared passion for swing dancing and music met in Tallinn.
It was an incredible weekend filled with dance, great music, laughter and festive moments. A big thank you goes out to James & Judith and Adam & Sanna for inspiring workshops. Thank you Jazzkaar and Jana Kütt & The Band for the opportunity to dance at Freedom Square. A thousand thanks to Kristjan Karmo our DJ/MC. Thank you to the excellent musicians of Mary-Ann & The Tri-Tones and Gentlemen & Gangsters for the emotions we are unable to describe.
And thank you once again to all our sponsors, volunteers and everyone who helped make Tallinn Swing Weekend possible!
See you next year!

Pictures and videos of the event can be found at Tallinn Swing Dance Society facebook.

Foto: Katri Korbun