Järgijate registreerimine TSW töötubadesse on peatatud

EST. Tallinn Swing Weekendile registreerimine on sisse saanud suure hoo. Üksikutest naistantsijatest on moodustunud pikk ootejärjekord, ning sellest tingituna oleme sunnitud peatama üksikute järgijate registreerimise.
Juhtijate ning paaride registreerimine kestab veel kuni gruppide lõpliku täitumiseni. Üleskutse kõikidele järgijatele, kes on registreerunud, kuid ei ole saanud kinnitust: Me anname endast parima, et leida teile partner ning kinnitada osalus esimesel võimalusel, siiski aga loodame, et pingutate ka ise partneri leidmisel, sest ainult partneri olemasolu garanteerib teile koha õpitubades.
Lisaks juhime tähelepanu, et sel aastal TSW raames toimuvatel swingipidudel on osalejate arv piiratud. Kui soovid osa saada kahest vingest swingipeost soovitame sul samuti registreeruda ja valida pakett „Parties only [PO]“

ENG. Registration to Tallinn Swing Weekend this year is more intense than ever before. We already have a long waiting list for single followers, so we have to stop registering them for now.
But registration for leaders and couples will continue unlit the groups are full.
A piece of advice to single followers who have already registered: we will, of course, try to find you partners and confirm your registration as soon as we can, but we hope that you will keep looking for leaders, since you need one to take part in the classes.
NB! This year we have a limited number of party tickets. Those who want to attend two awesome swing parties should register to the “Parties only [PO]“ package.

RUS. Регистрация на Tallinn Swing Weekend приобрела уже небывалый размах. У нас образовалась длинная очередь из девушек, зарегистрировавшихся без партнёра, в связи с чем мы вынуждены остановить регистрацию одиноких партнёрш.
Регистрация партнёров мужского пола и пар продолжится до окончательного заполнения групп.
Совет всем девушкам, уже зарегистрировавшимся без партнёра: мы, конечно, постараемся найти вам партнёра и подтвердить регистрацию при первой возможности, но надеемся, что и вы приложите максимум усилий в этих поисках, т.к. только наличие партнёра гарантирует вам участие в уроках.
NB! В этом году количество билетов на танцевальные вечера тоже ограничено. Если хочешь принять участие в двух классных свинговых вечеринках, то советуем зарегистрироваться и выбрать пакет “Parties only [PO]”