TSW 2016

Swingtantsu ja -muusika festival Tallinn Swing Weekend 2016 toimub sel aastal 29.04.-01.05. Järjekorras juba neljas festival on taaskord täis swingtantsu, õpitubasid ja muusikaelamusi. Oodata on juhendajaid Suurbritanniast ja Soomest/USAst. Otseloomulikult toimub kaks tantsuõhtut elava muusikaga jpm.
Broneeri kuupäevad juba täna, sest tulemas on ülivinge swingi täis nädalalõpp!

Facebook

The swing dance and music festival Tallinn Swing Weekend 2016 will take place this year on April 29th – May 1st. The fourth consecutive festival will once again be filled with swing dancing, workshops and music. Teachers from Great Britain and Finland/USA are expected. There will certainly be two dance parties with live music and much more.
Book the dates now because an awesome swinging weekend is ahead!

Фестиваль свингового танца и музыки Tallinn Swing Weekend 2016 соcтоится в этом году 29.04.-01.05. Уже четвёртый по счёту фестиваль будет вновь полон свинговых танцев, мастер-классов и музыкальных эмоций. Ожидаются преподаватели из Великобритании и Финляндии/США. Как всегда, состоится два танцевальных вечера с живой музыкой и много другого.
Забронируй себе эти дни заранее, так как впереди тебя ждут незабываемые, полные свинга выходные!