Kick Off – 2013/2014 tantsuhooaja avapauk!

7. septembril 2013. a. kl. 14.30-17.00 toimub TTÜ Tudengimajas Lindy Hopi workshop jätkajatele ja edasijõudnutele (kõigile, kes on algkursust läbinud).

Juhendajad: Kamilė Pundziūtė & Martynas Balčiūnas (Leedu)

Osalustasu 15 eurot/in (sisaldab 2 Lindy Hop’i tundi). Osalustasu tuleb maksta hiljemalt 5. septembriks Mittetulundusühingu Tallinn Swing Dance Society pangakontole 221056331094, Swedbank AS. Selgitusse tuleb märkida tundides osaleva inimese nimi ja märksõna “kick-off”.

Registreeri workshopile siin.

Samal päeval kl. 20.00-23.00 toimub Teatri Puhvetis tantsuõhtu, kuhu on oodatud kõik swingihuvilised, sõltumata tantsukogemusest. Osavõtt tasuta.

Üritus Facebookis

Pildid:

Rohkem infot juhendajate kohta:

Kamile and MartynasKamilė ja Martynas alustasid Lindy Hopi tantsimist ligi kümme aastat tagasi, kui see jõudis Vilniusesse. Õpetamisega alustasid Lindyhop.lt klubis 2005ndal aastal ja koheselt hinnati neid, kui inspireerivaid õpetajaid. Nad on andnud Lindy Hopi, Authentic Jazzi, õhusammude ja liikumise aluse klasse. Samuti loonud koreograafiat alates ajast, kui nad alustasid tantsimisega. Kamilė ja Martynas analüüsivad Lindy Hoppi liikumise põhitõe ja dünaamika seisukohalt, samas rõhutades tantsu sotsiaalsuse ehtsust.

Kamilė on suuresti huvitatud tantsu ja liikumise teraapiast. Ta on omandanud hariduse liikumise analüüsis, samuti kaasaegses ja vabatantsus. Tal on tihti häid soovitusi järgijatele, kuidas optimiseerida liikumist saavutamaks maksimaalse võimekuse, et olla juhitav. Martynas usub, et sotsiaalne külg on Lindy Hopi tuum, seepärast kõik tehnika, mida ta õpetab tunnis, on suunatud suurendamaks loovust ja improvisatsiooni tantsupõrandal. Paari teadmised Authentic Jazzi sammudes ja liikumises on sügavad ja mitmekesised. Kamilė ja Martynas usuvad, et kõige väärtuslikum asi swingtantsudes on improvisatsioon, autentsus ja tantsimine suure naeratusega.

Üritust toetab Eesti Kultuurkapital.

 

Kamilė Pundziūtė