Swing Station

Sulle meeldib tantsida kiire swingmuusika järgi ja sa tahaksid teha seda moel nagu pole varem teinud? Meil on rõõm tutvustada sulle Collegiate Shagi! Just selle dünaamilise ja energilise paaristantsuga, mis pärineb swingiajastu ülerahvastatud tantsusaalidest, saad tutvust teha 14-15. novembril toimuval workshopil.

ENGLISH

Arnas Razgūnas ja Eglė Nemickaitė (Leedu) juhendamisel leiab kahe päeva jooksul aset 6 Collegiate Shagi tundi ning esimesi samme saab praktiseerida juba laupäevasel tantsuõhtul Nõmme Kultuurikeskuses. Tantsuks mängib Horre Zeiger Bigband.

Registreerimine on avatud 10. novembrini kaasa arvatud või kuni saali täitumiseni.

Registreerimine on lõppenud

Juhendajad

MA2B1727 (2)Arnas Razgūnas & Eglė Nemickaitė
Kaks kaunist tantsijat Vilniusest – Leedu swingtantsumaastiku südamest. Alates esimesest tantsust partneriteks saanud Arnas ja Eglė tegelevad igapäevaselt tantsimise, esinemise, õpetamise ja oma hoppers’ dance studio kogukonna innustamisega. Rõõmuküllane kirg Lindy Hopi ja Collegiate Shagi vastu on nende nimed kirjutanud rahvusvaheliste õpetajate ridadesse kogu Euroopas, seda iseäranis Poolas, kus nende sütitamisel on sündinud Warsaw Collegiate Shag Festival. Igapäevane tundide andmine on neile loonud suure kogemustepagasi, tänu millele iseloomustab Arnase ja Eglė vahvaid töötube asjalikkus ja materjali esituse selgus, mis põimub swingmuusika ja isikliku väljendusrikkusega. Arnas kuulub ka tuntud swing-muusika DJ-duo projekti Rhythm Lord Brothers.

Ajakava:

Laupäev, 14.11.

  • 11.00-12.30 Collegiate Shagi workshop (TTÜ Tudengimaja, Ehitajate tee 5)
  • 12.30-14.00 lõuna (vabalt valitud kohas)
  • 14.00-15.30 Collegiate Shagi workshop (TTÜ Tudengimaja)
  • 19.00-23.00 swing-jazz tantsuõhtu Nõmme Kultuurikeskuses (Horre Zeiger Bigbandi ja D.J. muusikaga!)

Pühapäev, 15.11.

  • 12.00-13.30 Collegiate Shagi workshop (TTÜ Tudengimaja)
  • 13.30-15.00 lõuna (vabalt valitud kohas)
  • 15.00-16.30 Collegiate Shagi workshop (TTÜ Tudengimaja)

Riietus:

Soovitame treeningul kasutada mugavat ja liikumist võimaldavat riietust. Collegiate Shag on kontaktne tants. Palume mitte kasutada avara dekolteega või ilma varrukateta särke. Võimalusel valida libedama (nahk) tallaga, mugava kontsaga kingad.

Osalustasu:

Registreerimisel kuni 31.10 kehtib soodushind 40 eurot/inimene!

Registreerimisel ajavahemikul 01.11-10.11 on osalustasu 45 eurot/inimene

Osalustasu tuleb tasuda 5 päeva jooksul alates registreerimise kinnituse saamisest. Kes paneb ennast kirja registreerimise viimastel päevadel, peab osaluse eest tasuma hiljemalt 11. novemberiks. Osalustasu tähtajaks tasumata jätmise korral registreering tühistatakse. Kui osalussoov on jõus, tuleb end uuesti registreerida.