Registreerimine on avatud

Tähelepanu, tantsijad ja swingihuvilised! Registreerimine Tallinn Swing Weekendile on avatud! Juhime tähelepanu, et lisaks Lindy Hopile on seekord TSW`l ka eraldi soolotunnid. Solo Track toimub paralleelselt laupäevaste Lindy hopi tundidega ja ei sisaldu Full Passis! Registreerimine on avatud 17. aprillini k.a või kuni gruppide täitumiseni. Soodushind kehtib registreerides 29. märtsini k.a!

Dear dancers and all those interested in swing – please note that the registration to Tallinn Swing Weekend is now open! This time, in addition to Lindy Hop classes, TSW also runs separate Solo classes. Solo Track classes are held on Saturday at the same time with Lindy Hop classes. The Full Pass does not include Solo Track! Registration is open till April 17 (incl) or until the groups are full. An early bird price is available for those registering till March 29 (incl.)

Внимание, танцоры и любители свинга! Регистрация на фестиваль Tallinn Swing Weekend уже началась! Обратите внимание, что в этом году наряду с мастер-классами по линди хопу будут также уроки соло. Solo Track будет проходит параллельно с субботними уроками линди. Full Pass не включает в себя уроков Solo Track. Регистрация будет продолжаться до 17 апреля включительно или пока группы не будут заполнены. Льготная цена действует при регистрации до 29 марта включительно!